Over ons

Over ons

“De Tegelhoeve” uw leverancier voor al uw tegels en sanitair. Zowel modern als klassiek. En uiteraard… antieke tegels.

Wij houden de markt zeer goed in de gaten en daarom waren wij ook de eerste in Nederland die een van de grootste moderne tegels van 1,20mtr bij 1,20mtr, gewalst in naturel, gepolijst of antislip konden aanbieden.

Ook de tegels met een hout-look van Ariostea, de beste die er te krijgen zijn en ‘je van het’ op dit moment, zijn bij ons te vinden. Maar de nummer twee en drie voeren we natuurlijk ook en dat geldt eigenlijk voor ons hele aanbod; andere groothandels hebben een paar series van een bepaalde fabrikant, wij leveren het gehele assortiment.

Een absolute topper is onze Tegelhoeve-tegel; een zelf ontworpen tegel gebaseerd op het bekende ‘Hollandse witje’. Deze oud-Hollandse en klassieke tegel is in zowel Nederland als België een favoriet. ‘Het is een authentieke tegel in een nieuw jasje want hij is net zo mooi als het origineel maar veel praktischer in onderhoud en verkrijgbaar in meerdere kleurencombinaties. Bovendien bieden we ze aan voor zeer concurrerende prijzen.

Als klanten de verschillende mogelijkheden zien, zeggen ze vaak dat ze niet gedacht hadden dat er bij ons zoveel naar hun wens te vinden zou zijn.’

Mocht u vragen hebben schroom dat niet om contact op te nemen.
Dat kan op één van de volgende manieren:
Via de contactpagina.
Via de email.
Via de telefoon. (tel. van de zaak)